Bagestål bedst i test – Få et overblik over de forskellige bagestål på markedet
Hjemmesiden er reklamefinansieret. Vi lever af vores partnere. Links på siden er annoncørbetalte.

Bagestål bedst i test – Få et overblik over de forskellige bagestål på markedet

Bagestål er et populært værktøj indenfor pizzabagning, og bruges primært herfor. Det kan dog også bruges til andre bagningsprojekter, og derfor er bagestål til ovn et must have for enhver, som er pizza eller bage entusiast. Bagestål er designet til at blive opvarmet i ovnen, og skaber en jævn og intens varmefordeling, hvorfor det også egner sig perfekt til pizzabagning.

De fleste har prøvet at bage en pizza i ovnen, på en bageplade med et stykke bagepapir. Her risikerer man ofte at få en lidt sjasket pizzabund, hvor der er langt til den sprøde bund man får i en stenovn. Men med et godt bagestål, kan du kreere de perfekte pizzaer, hvor du får en sprød bund og skorpe, men med et stadigt lækkert fyld på. Bagestålet er dog også ideelt til f.eks. bagning af boller, pitabrød og ciabattabrød. Den jævne varmegennemstrømning sikrer nemlig, at varmen strømmer fra bunden og opad under bagning. Du kan derfor vide dig sikker på, at kunne servere god brød bagt på bagestål, som har store luftbobler med et bagestål, eller en pizza med en sprød bund.

Men hvilket bagestål skal man vælge, og hvorfor? Der findes mange typer bagestål på markedet, og i denne bagestål bedst i test gennemgås de forskellige typer bagestål, og deres egenskaber. Det er nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde et bagestål, da de alle sammen har forskellige kvaliteter alt efter hvilke projekter og til hvilket brug, bagestålet skal bruges til. Når man skal udvælge den rigtige bagestål bør man derfor kigge på dens egenskaber og kvalifikationer som for eksempel dens kunnen indenfor varmefordeling og varmeoverførsel. Derudover bør man overveje til hvilke formål man vil bruge bagestålet, således man sikrer sig at finde ét, som opfylder ens behov.

I denne bagestål bedst i test gennemgås nogle af de bedste bagestål på markedet, så du har mulighed for at udvælge det bagestål, som passer bedst til dine behov. Vi gennemgår hver enkelt bagestål og dens egenskaber, så du nemt kan se hvilket af de forskellige bagestål, som vil egne sig til de bageprojekter du har i sinde at udføre med bagestålet.

Top 5 bagestål

#ProduktForhandlerPrisLager
1Bagestålet - Bageredskaber659.00 DKKPå lager
5Dorre BBQ Pizzaform 35.5 cm362.00 DKKPå lager

Vigtigt at vide om testen er, at gastropia.dk ikke tester produkterne selv. Vores tests er baseret på andres anmeldelser, popularitet på markedet og andre kilders tests. Du skal se vores tests som en måde at få et overblik over nogle af de bedste og mest populære produkter i dag.

Bagestålet - Bageredskaber

Find Bagestålet - Bageredskaber her:

ForhandlerPrisFragtLager
659.00 DKK0.00 DKKPå lagerTil butik

Bagestålet – Bageredskaber

Dette bagestål er af høj kvalitet, og er udelukkende produceret af svensk højkonduktivt stål. Du er derfor 100% sikker på, hvilket stål dit bagestål indeholder. Bagestålet er laserskåret og er samtidig sandblæst for en flot finish. Det er exceptionelt til at lede og lagre varme, og det er faktisk 18-20 gange mere varmeledende end sten. Dette gør blandt andet at der kan bages af flere omgange uden at bageevnen forringes. Grundet dens gode varmeledende evner er den dermed også hurtigere til at optage varmen. Dette gør, at den er klar til brug efter cirka 40 minutters opvarmning i ovnen, hvorimod en sten oftest skal forvarmes i over halvanden time, før den har nået sin fulde ydeevne.

Brugsmulighed i både ovn og grill

Dette bagestål er designet til brug i ovn, men den kan også bruges til bagværk i en grill. Dermed har den mange brugsmuligheder hvad end du foretrækker brug i en almindelig ovn eller at eksperimentere med bagværk på grillen. Derudover behøves man ikke have en specielt god ovn, for at bruge bagestål. Bagestålet yder nemlig også maksimal ydeevne i ældre, mere kedelige ovne. Dens sandblæste overflade er nemlig designet til at efterligne og imitere den overflade, som de italienske stenovne har – så uanset hvilken ovn du ejer, vil du få et godt resultat. Du skal med dette bagestål derfor ikke investere i en dyr ovn, for at få et optimalt resultat. På bagestålet kan du bage både pizza, boller og andet brød. Det vil tage cirka 4-5 minutter at bage en pizza, 5-6 minutter at bage boller og 10-12 minutter at bage et brød.

Robust og effektivt bagestål

Bagestålet er laserskåret, og fås i tre størrelser, så du er sikker på at få et bagestål der passer i netop din ovn eller grill. Det højkonduktive stål fra Sverige er meget robust og sikrer, at bagestålet ikke får brud eller andre defekter. Det er stort set umuligt at ødelægge, og som en garanti hører der til dette bagestål 10 års brudgaranti med. Stålet har en tykkelse på 6 mm., og vejer cirka 6,5 kg. alt efter hvilket størrelse bagestål du vælger. Det fås i tre størrelser, som lyder 35×40 cm., 33×38 cm. eller 30×40 cm.

Egenskaber:

  • Højkonduktivt kvalitetsstål
  • Egnet til brug i ovn og grill
  • Tykkelse: 6 mm.
  • Vægt: cirka 6,5 kg.
Gastro De Luxe - Bagesten 35 cm

Find Gastro De Luxe - Bagesten 35 cm her:

ForhandlerPrisFragtLager

Gastro De Luxe – Bagesten 35 cm

Dette bagestål sikrer dig sprøde pizzaer og luftigt bagværk, som du kan servere for dine gæster. Den har gode varmeledende egenskaber, og holder samtidigt godt på varmen således du i hjemmet kan imitere den effekt som en italiensk stenovn yder under bagning. Bagestålet er op til 18 gange mere effektivt end en bagesten, og du opnår derfor mulighed for at bage af flere omgange, uden at stålet skal opvarmes igen. Med til bagestålet medfølger en pizzaplade, som gør håndteringen af dit bagværk meget nemmere, blandt andet når det skal ind og ud af ovnen.

LÆS OGSÅ  Bedste pandekagemaskine i test

Nemt at håndtere og klargøre

Når man på almindeligvis skal bage en pizza eller andet bagværk, kan det tage lang tid at klargøre den almindelige bageplade. Dette er dog ikke tilfældet med et bagestål, da stålet er forbehandlet ved en bagning på 460 °C i fire timer i en højtemperaturovn. Behandlingen fjerner ujævnheder i stålets overflade, således det er klar til brug og 100% rent. Bagestålet er samtidig bejdset og sandblæst, og produceret af europæisk stål, som er beregnet til fødevarer. Du kan derfor tage bagestålet i brug, så snart du modtager det. Dette bagestål tåler derudover grill op til 1400 °C, og er derfor multifunktionelt hvad end du vil bruge det i din ovn eller på en grill.

Nem og effektiv rengøring

Bagestålet er designet således, at det er nemt og hurtigt at rengøre efter brug. Dog anbefales det, at man lader det stå til dagen efter brug. Dette er for at sikre, at stålet er nedkølet efter dens høje temperatur ved brug. Når bagestålet er nedkølet, er det oftest kun aske, som er tilbage på bagestålet. Asken kan med fordel blot børstes af med en tør klud eller en blød børste.

Egenskaber:

  • Pizzaplade medfølger
  • Mål: 35 x 40 x 0,6 cm
  • Tykkelse: 6 mm.
  • Vægt: cirka 6,5 kg.
Holm Rear Bagesten 33 cm

Find Holm Rear Bagesten 33 cm her:

ForhandlerPrisFragtLager

Holm Rear Bagesten 33 cm

Dette bagestål er ikke blot ideelt for bagenørder, men kan bruges af enhver til både pizzabagning, men også almindelig bagning af diverse brødtyper såsom pita- eller ciabattabrød. Dette bagestål er det mest multifunktionelle, og kan bruges på grillen med blandt andet forskellige grøntsager. Du kan altså grille en majskolbe eller nogle asparges på det til en grillaften, men bagestålet kan også bruges til at stege en hel oksesteg eller et par ribeyes. Bagestålets design gør nemlig, at de varmledende egenskaber er med til at forsegle overfladen på både bøffer, stege og grøntsager. Hvis du har ønske om at finde et bagestål med flere brugsmuligheder, er dette bagestål ideelt.

Luftigt og sprødt bagværk

Udover grøntsager og kød, er bagestålet også ideelt til bagning af bagværk hvad en det er en pizza eller et brød der skal bages. De varmeledende egenskaber sørger nemlig for at varme dej nedefra og op, hvilket medfører en luftigt brød med store bobler. Dejen bliver hurtigt forseglet, og sørger dermed for, at brødet får en sprød skorpe, men er luftigt indeni, så du undgår tørt brød. Bagestålet derfor uundværligt hvis du ofte bager.

Forvarmning, brug og opbevaring

Bagestålet skal før brug opvarmes, før du opnår dets fulde potentiale. Pladen skal opvarmes midt i din ovn på 260 °C i omtrent 40-45 minutter før at det er klar til brug.

Når du er færdig med dette bagestål skal det nedkøles, og man bør derfor lade det stå i en slukket ovn før det rengøres. Det er vigtigt at bagestålet opbevares i et tørt miljø, så du undgår at det ruster.

Egenskaber:

  • Mål: 33 x 40 x 0,6 cm
  • Tykkelse: 6 mm.
  • Vægt: cirka 6 kg.
  • Designer: Claus Holm
Maku - Pizzaform 35.5 cm

Find Maku - Pizzaform 35.5 cm her:

ForhandlerPrisFragtLager

Maku – Pizzaform 35.5 cm

Dette bagestål fra MAKU er designet til at give bagværk en sprød skorpe, men et luftigt indre. Bagestålet skal bruges til at bage pizzaer eller bagværk ovenpå, og formen gør den ideelt til brug ved bagning af pizzaer. Dette bagestål har en god ydeevne ved varmefordeling, og du kan derfor sikre dig, at varmen fordeles jævnt under bagningen, hvad end det er flere boller der bages eller et helt brød. Varmefordelingen sikrer samtidigt at der ingen fugt samles under bagværket, men at fugten bibeholdes i brødet, for at skabe et luftigt men stadig fugtigt brød, så du undgår at skulle servere tørt brød.

Opnå samme kvalitet som hos professionelle

Med dette bagestål kan du opnå samme kvalitet ved dit bagværk som når du køber hos professionelle bagerier og pizzeriaer. Bagestålet imiterer nemlig den naturlige form og overflade som en italiensk stenovn har, og dermed kan du servere pizzaer eller andre bagværk af samme kvalitet som var de købt hos et bageri eller et italiensk pizzeria. Bagestålet kan bruges mange gange, og grundet det stærke materiale holder det i flere år. Stålet er slidstærkt og robust, og du skal derfor ikke bekymre dig om at risikere at beskadige stålet. Med det bagestål anbefales det at indsmøre overfladen i almindelig olie såsom olivenolie, for at beskytte stålet.

Exceptionel god til pizzabagning

Bagestålet er egnet til alle former for bagning, men er specielt udviklet til brug under pizzabagning. Dette ses blandt andet i bagestålets form og størrelse, hvor der er mulighed for både at bage en stor pizza eller flere små. Bagestålet opnår en høj temperatur hurtigt, og holder samtidig godt på varmen, således det er muligt at bage flere pizzaer uden at skulle opvarme stålet igen. Derfor skal du ikke bekymre dig om, at skulle bage pizzaer til større sammenkomster.

Egenskaber:

  • Mål: 35,5 x 35,5 x 0,4cm
  • Farve: Sølvfarvet
  • Tykkelse: 4 mm.
  • Vægt: cirka 6 kg.
Dorre BBQ Pizzaform 35.5 cm

Find Dorre BBQ Pizzaform 35.5 cm her:

ForhandlerPrisFragtLager
362.00 DKK39.00 DKKPå lagerTil butik
362.00 DKK49.00 DKKPå lagerTil butik
362.00 DKK49.00 DKKPå lagerTil butik
362.00 DKK49.00 DKKPå lagerTil butik
362.00 DKK49.00 DKKPå lagerTil butik

Dorre BBQ Pizzaform 35.5 cm

Dette bagestål er yderst funktionelt, og sørger for en sprød pizzabund hver gang. Med dette bagestål kan du godt forvente at få en ligeså sprød pizza, som den du ville få serveret i Italien. Bagestålet er produceret af kulstofstål som er beregnet til fødevarer, og som er et meget slidstærkt og holdbart materiale. Du skal derfor ikke bekymre dig om slid eller defekter ved stålet. Stålet er holdbart og tåler dermed også meget høj varme, så det er kun fantasien der sætter grænser i forhold til ting du kan bage derpå. Det er også muligt at lave andet end bagværk på bagestålet, herunder tilberedning af grøntsager og kød.

LÆS OGSÅ  Bedste elektrisk kartoffelskræller i test

Den varmeledende effekt

Bagestålets varmeledende egenskaber sørger for en jævn bagning og hævning af alle bagværk, som bages derpå. Kulstofstålet er kendt for både at kunne lede varmen jævnt gennem bagværk, men også at holde exceptionelt godt på varmen. Du kan derfor sagtens bage af flere omgange, hvad end du bager boller eller flere pizzaer. Bagestålet kan også bruges til andre og lidt anderledes bageprojekter, såsom bagning af pitabrød og ciabattabrød, da det skaber de bedste vilkår for at skabe store luftbobler i dit brød.

Rengøring og opbevaring

Dette bagestål anbefales at blive vasket i hånden, efter det er nedkølet. Nedkølingen bør foregå i ovnen uden varme, da produktet kan tage længere tid om at køle ned grundet dens varmeholdende egenskaber. Bagestålet bør opbevares et tørt sted, for at undgå eventuel rust. Hvis bagestålet passes på, og opbevares korrekt vil du kunne få glæde af produktet i mange år frem.

Egenskaber:

  • Mål: 35,5 x 35,5 x 0,6cm
  • Farve: sort
  • Tykkelse: 4 mm.
  • Vægt: cirka 6 kg.

Hvorfor bør man bruge bagestål til ovn i stedet for en bageplade?

Det kan være svært at gennemskue hvad forskellen er på bagestål og en bageplade, men resultatet du får ved brug er vidt forskellig. Bagestålet har en del egenskaber som gør, at man kan bage bedre brød, end på en bageplade.

Bedre varmeledningsevne

Bagestål har en bedre varmeledningsevne end en bageplade. Bagestål er lavet af tykt stål, som leder varme bedre og mere jævnt end en bageplade. Et bagestål til ovn gør, at temperaturen opretholdes og fordeles mere jævnt på bagværket over hele overfladen, hvilket gør den langt mere ideel til bagværk. Når varmen fordeles jævnt skaber det de bedste betingelser for et sprødt bagværk, som samtidig bibeholder fugten indeni, så brødet ikke bliver tørt.

Høj varmelagringskapacitet

Bagestål til ovn har en høj varmelagringskapacitet, hvilket gør det kan akkumulere og bibeholde varme meget effektivt. Dette er vigtigt for eksempelvis pizza på bagestål, da det gør, at dejen får en ordentlig varmebehandling fra bunden. Det skaber en sprød bund på en pizza eller en luftig struktur i andet bagværk. Bageplader mister hurtigt deres varme, og derved giver bagestål dig langt bedre forudsætninger for at bage et sprødt brød.

Kortere bagetid

Da bagestålet har en bedre varmeledningsevne og bedre varmelagringskapacitet end en bageplade medvirker det samtidig til en kortere bagetid. Du kan derfor bage dit yndlingsbagværk på kortere tid end med en bageplade. Bagestålet reducerer bagetiden betydeligt, og det er derfor en meget praktisk løsning for dem, som ønsker at spare tid under bagning.

Tåler højere temperaturer
Bagestål tåler normalvis højere grader end en traditionel bageplade, hvilket blandt andet er vigtigt for bagning af pizza på bagestål. Hvis man overvejer at forsøge sig med at bage pitabrød på bagestål er det samtidig afgørende, at brødet kan få højere temperaturer, således ydersiden af pitabrødet er sprødt, men at det indeni forbliver luftigt.

Holdbarhed

Holdbarheden ved bagestål er langt bedre end ved bageplader, hvilket er et af de store kendetegn ved bagestål. Bagestål kan holde i årevis, så længe de plejes ordentligt. Bagestål er produceret i bedre materialer end bageplader, og stålet gør at de er mindre tilbøjelige til at blive bøjet, vredet eller ruste sammenlignet med bageplader.

Selvom bagestål har mange fordele sammenlignet med en bageplade, er det dog vigtigt at bemærke, at bagestål vejer meget. De kan derfor være sværere at håndtere, og dit valg bør derfor afhænge af dine egne præferencer og budget.

Hvordan fungerer bagestål til ovn?

Et bagestål til ovn svarer basalt set til 18 bagesten i din ovn. Men hvordan er det muligt? Teknisk set, er det fordi, at stål har en langt højere massefylde end sten har, og samtidig vejer det langt mindre end sten. Stålet kan dermed lagre betydeligt mere energi end en bagesten kan, og derfor kan bagestålet også optage ny varme under bagningen. Med bagestål kan man derfor bage af flere omgange, hvad end man ønsker at lave pitabrød på bagestål eller en pizza. Mange har nok tænkt over, hvorfor bagestål produceres i stål og ikke rustfrit stål. Dette er fordi, at rustfrit stål leder varmen meget dårligere end kulbaseret stål.

Hvad er forskellen på bagestål og en bagesten?

Bagestål og bagesten er værdifulde værktøjer til bagning i ovn, og de har også lignende funktioner. Derfor kan det være svært at skelne imellem hvilket produkt man skal vælge, samt hvilke fordele og ulemper der forefindes ved de to produkter.

Materiale

Bagestål produceres af et tykt stål på omkring 3-10 mm., hvorimod en bagesten produceres af natur sten, som for eksempel skifer eller granit. Bagestål er dermed mere holdbart end en bagesten.

Varmeledningsevne

Både bagestål og en bagesten har exceptionelle egenskaber i forhold til varmeledning, da de begge kan absorbere og overføre varme meget effektivt. Bagestål har dog en bedre varmeledningsevne, hvilket betyder, at den fører hurtigere og mere jævn varme end en bagesten.

Varmelagringskapacitet

En bagestens varmelagringskapacitet er dårligere end bagestål, hvilket betyder, at den ikke akkumulerer og bevarer varmen i lige så lang tid som et bagestål. Det kan derfor være sværere at opnå et lige så sprødt pitabrød på bagesten som en pitabrød på bagestål.

Opvarmningstid

Bagestål har en mindre forvarmningstid end en bagesten, på grund af det tynde materiale. Bagesten har en højere tykhed, og samtidig er bagestålet mere varmeledende, hvilket gør den hurtigere opnår den høje temperatur.

LÆS OGSÅ  Røgpistol test: Bedømmelse af de bedste røgpistoler til køkkenbrug

Pris

Prisen på de to produkter kan variere, men bagestål er oftest dyrere. Det afhænger dog af mærke og kvalitet.

Holdbarhed

Bagestål er kendt for at være ekstremt holdbart og slidstærkt, og mindre tilbøjeligt til at få defektheder end en bagesten, som er skrøbelige og kan revne over tid.

Hvordan vælger man det bedste bagestål?
Det kan være svært at finde ud af hvilke parametre man skal kigge på, når man skal købe det bedste bagestål. Det er en god ide at tænke over, om det er brød bagt på bagestål man skal lave, eller om det for eksempel er pitabrød på bagestål. Der er uendelige muligheder for bagværk der kan tilberedes på et bagestål, og derfor kan de forskellige bagestål også have forskellige egenskaber. Nogle af dem egner sig bedst til pizza på bagestål, hvorimod de nogle kan henvende sig til flere forskellige bagværker. Dog er der nogle gængse parametre mam bør se på.

Størrelse
De forskellige bagestål kommer i flere forskellige størrelser. Det er vigtigt, at du måler din egen ovn eller bageplader, for at finde ud af hvilken størrelse, som passer i netop din ovn. Det er vigtigt, at du ikke køber et bagestål, som er større end din bageplade.

Når du ved hvor stor dit bagestål maksimalt må være, kan du overveje hvorvidt du ønsker et stort eller mindre bagestål. Hvis du blot ønsker at bage pizza på bagestål, skal det blot kunne rumme én pizza, men hvis du eksempelvis ønsker at bage pitabrød på bagestålet, skal det være stort nok til at kunne rumme et par pitabrød.

Pris

Når du skal købe et bagestål, er prisen også en afgørende faktor. Du bør undersøge hvad dit budget er, da bagestålene varierer en del i pris. Du kan være heldig at finde et godt bagestål tilbud, og derfor anbefales det også, at du eventuelt venter med at købe dit bagestål, således du kam vente til det kommer på tilbud.

Hvis du har tålmodighed til, at vente på et bagestål tilbud, kan du få et rigtig godt produkt af høj kvalitet til en lavere pris.

Rengøring og vedligehold
Det er vigtigt, at du overvejer hvor meget vedligehold du ønsker at have ved dit bagestål. Generelt set kræver bagestål rimelig lavt vedligehold, men nogle skal indsmøres i olie, og nogle er mere robuste, og kan godt klare et par gange uden.

Holdbarhed i forhold til grill og grader
Det er en god ide, at gøre dig tanker om, hvor mange grader du ønsker dit bagestål skal kunne tåle. Du kan altid søge efter opskrifter på de ting, du ønsker at bage for dernæst at undersøge hvor mange grader de skal have. Hvis du ønsker, at bruge dit bagestål på en grill, skal det kunne tåle dette, samt høje grader samtidig.

Hvordan skal bagestål bruges?

Når du har fundet det bagestål, der passer perfekt til dig, skal du lære at bruge det. Der er mange forskellige måder at bruge det på, men uanset om du skal lave brød bagt på bagestål eller noget helt andet, skal bagestålet forvarmes. Forvamningstiden på dit bagestål kan variere alt efter tykkelsen herpå, men de fleste skal varmes i omtrent 30-45 minutter. Alt efter hvor mange grader, du ønsker at bagestålet skal være, skal ovnen sættes derpå – altså, hvis bagestålet skal være 220 grader, skal de forvarmes i ovnen ved 220 grader.

Dernæst skal du blot lægge dit bagværk på bagestålet. Du skal dog være opmærksom på, at bagetiden forkortes rimelig markant, når du benytter dig af et bagestål, og du skal derfor holde øje med bagværket undervejs.

Hvordan rengør man sit bagestål?

For at sikre at ens bagestål holder længst muligt, er det vigtigt, at man sørger for, at rengøre det ordentligt efter brug. Dette er både for at fjerne bakterier, og sikre at det er klart til næste gang, men også for at sikre at stålet ikke tager skade eller ruster. Ved rengøring kan du både vælge at vaske bagestålet af med en klud, men er det blod brød bagt på bagestål, kan du nøjes med at tørre det af med en tør klud. Hvis du vælger at bruge en fugtig klud, er det vigtigt, at bagestålet er helt frit fra fugt før du stiller det et tørt sted hen. Bagestål er ikke produceret i rustfrit stål, og hvis der er fugt på det når det sættes ned, kan du risikere at det ruster.

Hvis du rengør med en svamp, er det vigtigt at du ikke skrubber hårdt eller bruger den hårde side af svampen, da stålet ellers kan tage skade.

Det er vigtigt at din sæbe ikke indeholder sulfoholdige midler, da det kan resultere i rust på bagestålet. Brug en skånsom sæbe, og en blød svamp eller klud, for at sikre optimal rengøring.

FAQ:

Hvad er bedst pizzasten eller bagestål?

Bagestålet afgiver en mere jævn og kraftig varmen end en pizzasten, samtidig med, at den også lagrer på varmen bedre.

Hvordan bager man med bagestål?

Bagestålet skal forvarmes i omtrent 30 til 45 minutter i ovnen inden brug, og derefter kan bagværket pålægges bagestålet og bagningen igangsættes.

Hvilket bagestål skal man vælge?

Der er mange bagestål at vælge imellem, men man bør kigge på de forskelliges funktioner herunder pris, varmeledningsevne, varmelagringskapacitet og størrelse for at finde det bedste bagestål.

Hvad bruger man bagestål til?

Bagestål bruges til at bage forskelligt bagværk. Man kan for eksempel bage pizza på bagestål, men man kan også tilberede kød og grøntsager på et bagestål.

Relaterede indlæg

Bedste juicepresser i test

Bedste juicepresser i test

Bedste juicer i test

Bedste juicer i test

Bedste grydelapper i test

Bedste grydelapper i test

Bedste keramikgrill i test

Bedste keramikgrill i test

Seneste indlæg