
Brændte mandler i ovn

Brændte mandler i ovn
Ingredienser
- 250 gram Mandler
- 40 gram Sukker
- 40 gram Brun farin
- 1 stk Æggehvide
- ½ tsk Vaniljesukker
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 150 grader, og kom et stykke bagepapir på en bageplade.
- Kom æggehviden i en skål og pisk den; den skal ikke blive stiv, men den må heller ikke være flydende.
- Nu røres mandlerne i æggehviden også.
- Bland sukker, brun farin og vaniljesukker i en anden skål og kom det herefter i skålen med æggehvider og mandler. Rør det hele godt sammen.
- Nu breder du det hele ud på bagepladen. Sørg for at mandlerne kun ligger i ét lag. Sæt dem herefter i ovnen.
- Efter 20 minutter skal du lige røre lidt rundt i dem, så de bliver løsnet fra hinanden.
- Efter yderligere 10 minutter er de brænde mandler færdige og klar til at spise - eller du kan komme den i en tæt beholder og gemme dem til senere.
Vores opskrift på brændte mandler i ovn
Brændte mandler er en af de ting, som bare hører til, når man rammer vintermånederne – og specielt når julen står for døren. Det er en fast ting ved ethvert julemarked, og den stemning kan du faktisk let få derhjemme også – for brændte mandler i ovn er faktisk en simpel opskrift, som rammer smagen helt perfekt.
Du kan snildt lave de helt perfekte brændte mandler i ovnen derhjemme, og det kræver faktisk ikke særlig meget arbejde. Inden du ser dig om, så breder den fantastiske duft sig i hjemmet, og julestemningen sætter sig helt fast.
I vores brændte mandler i ovn opskrift går vi efter brændte mandler med vaniljesukker, fordi det giver lidt ekstra sødme, mens det også giver en smag, der passer helt perfekt til mandlerne.
Du kan sagtens variere det en smule, hvis du ønsker. Du kan undlade vaniljesukkeret, eller du kan tilføje kanel, hvis du ønsker lidt ekstra smag. Det kan være værd at eksperimentere sig lidt frem – og så er der jo bare flere lækre brændre mandler i ovnen, som gør hjemmet hyggeligt.
Foruden opskriften på brænde mandler i ovn, så har vi også en opskrift på brændte mandler på panden eller i airfryeren, så du kan lave dem på den måde, du bedst kan lide.