
Dubai chokolade opskrift

Dubai chokolade
Udstyr
- Gryde
Ingredienser
- 300 gram Mørk overtrækschokolade
- 100 gram Kadayif
- 100 gram Pistaciecreme
- 50 gram Smør
Sådan gør du
- Start med at smelte to tredjedele af chokoladen i et vandbad.
- Når chokoladen er smeltet, så tag det af varmen og hæld det i en form og fordel det ud i et jævnt lag. Sæt det derefter på køl, så det kan stivne.
- For at lave fyldet skal du starte med at smelte smør på en pande.
- Hak dit kadayif/englehår helt fint og rist det kort på panden, så det bliver brunet en smule.
- Hæld herefter pistaciecremen i også, og lad det køle af.
- Hæld herefter det resterende chokolade et vandbad og lad det smelte.
- Tag den afkølede chokolade ud af køleskabet og fordel fylder derpå. Sørg for at det bliver trykket lidt sammen.
- Hæld derefter den flydende chokolade ud over fyldet, så det dækkes helt og glad det en smule ud. Herefter stilles det i køleskabet.
- Efter en time vil din Dubai chokolade være fast og klar til at spise.
Vores opskrift på Dubai chokolade
Dubai chokoladen er blevet et kæmpe hit på de sociale medier, og i særdeleshed på TikTok. Det skyldes blandt andet, at chokoladen ser meget speciel med de grønne fyld, såvel som det luksuriøse præg den har – men skyldes i særdeleshed også smagen.
Det er ikke alle, som lige kan smutte til Dubai og købe en chokoladebar – men vi har gode nyheder. Du kan nemlig lave chokoladen derhjemme, så du også kan få smagt den eksklusive chokolade trend.
Der er to elementer i Dubai chokolade opskriften. Selve chokoladedelen er ikke forskellige fra andre lignende chokoladebar opskrifter – forskellen findes derimod i det meget unikke fyld, som du finder her.
Fylder består nemlig at nogle særlige, grønne tråde, som ikke minder om noget andet, vi kan komme på. De er lavet af kadayif, som også kaldes englehår – nogle tynde tråde, som giver en helt særlig tekstur. De er blandet med pistacie, hvilket giver den grønne farve og en uimodståelig smag.
Vi kan sagtens forstå, at denne chokolade er blevet så populær, og når du først har smagt den, så bliver den hurtigt en favorit!