Nachos

Nachos

 

Nachos

Nachos

Gastropia
Uanset om det er som aftensmad eller som en lækker aftensnack, så er nachos et sikkert hit. De sprøde tortillachips, den smeltede cheddarost og salsaen det dyppes i - en perfekt kombination af smag.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 200 gram Tortillachips
  • 150 gram Revet cheddar
  • 30 gram Jalapenos

Forslag til tilbehør

  • 100 gram Salsa
  • 100 gram Creme fraiche
  • 100 gram Guacamole

Sådan gør du
 

  • Forvarm ovnen til 190 grader.
  • Find et ovnfast fad og start med at dække bunden med halvdelen af dine tortillachips.
  • Herefter fordeles halvdelen af osten ovenpå.
  • Læg derefter resten af dine tortillachips ovenpå, og fordel den sidste mængde ost ovenpå.
  • Sæt fadet ind i ovnen ved 190 grader og lad det bare i 7 - 10 minutter; osten skal være smeltet.
  • Forbered forskellige former for dyppelse i små skåle; de klassiske valg er guacamola, salsa og creme fraiche.
  • Tag fadet ud af ovnen og fordel jalapenos ud på dine nachos.
  • Herefter er dine nachos klar til servering.
Har du prøvet opskriften?Fortæl os hvad du synes!

Vores opskrift på nachos

Nachos er en ægte klassiker, som er enormt populær verden over. Det er nogle gange en snack og andre gange et let aftensmåltid; men uanset hvordan man vælger at spise dem, så er de nærmest garanteret at være et sikkert hit.

Det er nemlig svært at modstå de lækre tortillachips dækket af smeltet cheddar; den bløde ost hænger nemlig perfekt fast på de trekantede chips, og det skaber en fantastisk blanding af smage og teksturer, som bare rammer helt plet.

LÆS OGSÅ  Fedtebrød

En portion hjemmelavede nachos kan være perfekt som en snack om aftenen, men den kan også være en god forret, når man skal have noget mexicansk – eller på en god grillaften med venner og familie.

I vores nachos opskrift holder vi det simpelt. Når man laver nachos med ost, så kan der være lidt forskellige oste at vælge mellem, hvor cheddar dog er den mest normale ost til nachos. Det er derfor denne, vi også har valgt at bruge, men du kan sagtens prøve dig frem med andre oste, eller måske med en blanding.

Vi laver normalt vores nachos i ovnen, fordi det er let og ligetil, og fordi det giver en perfekt smeltet ost, som bare er som den skal være.

Ønsker du at lave et måltid ud af det, så anbefaler vi, at du kommer mere fyld i, f.eks. kød. Vi har en opskrift på nachos med kylling her, som er et helt perfekt valg.

Relaterede indlæg

TikTok kan ikke få nok af Dubai-chokoladen – prøv den selv!

TikTok kan ikke få nok af Dubai-chokoladen – prøv den selv!

Så nemt er det at lave frikadeller i airfryeren – du vil aldrig gå tilbage!

Så nemt er det at lave frikadeller i airfryeren – du vil aldrig gå tilbage!

Bag som mormor: Den ultimative opskrift på valnød-marcipan-småkager, der hitter hver gang!

Bag som mormor: Den ultimative opskrift på valnød-marcipan-småkager, der hitter hver gang!

Er denne bondesuppe hemmeligheden bag efterårets bedste comfort food?

Er denne bondesuppe hemmeligheden bag efterårets bedste comfort food?

Seneste indlæg