Porchetta i airfryer

Porchetta i airfryer

 

Porchetta

Porchetta i airfryer

Gastropia
En porchetta er en lidt anderledes udskæring, som byder på en lækker, krydret smag - og så er den faktisk pakket ind i flæskesvær hele vejen rundt. Og du kan let lave en god porchetta i airfryeren.

Udstyr

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 1 time 10 minutter
Samlet tid 1 time 15 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1200 gram Porchetta
  • Vand

Sådan gør du
 

  • Start med at lægge porchettaen på en rist til airfryeren.
  • Hæld derefter vand i bunden af airfryerens skuffe, så det ligger under ristens højde.
  • Sæt airfryeren i gang på 185 grader.
  • Efter 30 minutter vender du porchettaen om.
  • Efter yderligere 30 minutter bør din porchetta være færdig. Tjek temperaturen på den - den skal gerne have ramt 70 grader. Hvis det ikke er tilfældet, så giv den et par minutter mere.
  • Når den når 70 grader tager du den ud og lader den hvile i op til 10 minutter.
  • Herefter er din porchetta klar til udskæring og servering.
Har du prøvet opskriften?Fortæl os hvad du synes!

Vores opskrift på porchetta i airfryer

Porchetta er en steg, som ikke helt får den opmærksomhed, den fortjener. Og det er en skam, for der er tale om en steg, som absolut har meget at byde på i smagen, som altid er lækker og saftig, og som er dækket af svær hele vejen rundt – der er ingen grund til ikke at elske den fantastiske steg.

Porchettaen får sin form ved at være rullet sammen. Der er tale om en steg med den rette mængde fedt, som sørger for at den ikke bliver tør under tilberedningen. Derudover er den krydret indeni, og det er med til at give den en fantastisk smag, som er karakteristisk for stegen.

LÆS OGSÅ  Jødekager

Vores opskrift på porchetta i airfryer er derfor taget med udgangspunkt i, at den er krydret i forvejen. Den tager sine rødder i det italienske køkken, og derfor vil det generelt være middelhavskrydderier, som er brug. Vi kommer vand i bunden af airfryeren for at sikre, at den bliver stegt korrekt.

Hvad serverer man til porchetta i airfryer?

Hvis du ønsker at spise porchetta som aftensmad, så serveres den typisk med kartofler. Det må meget gerne være sprøde, krydrede kartofler, f.eks. kartofler lavet i airfryeren, som giver noget helt fantastisk som tilbehør til porchetta i airfryer. Du kan generelt krydre dem med de fleste middelhavskrydderier, såsom rosmarin eller timian, for at smagene matcher.

Porchettaen er dog også enormt populær i en god sandwich, og det er for mange den eneste rigtige måde at servere den. Skær den ud i skiver, og læg dem i en sandwich a ciabatta brød, og så er du godt på vej til en ægte italiensk klassiker. Det er det perfekte valg, når du gerne vil have en sandwich, som byder på en smagsoplevelse – og det kan gøres med meget lidt fyld.

Relaterede indlæg

TikTok kan ikke få nok af Dubai-chokoladen – prøv den selv!

TikTok kan ikke få nok af Dubai-chokoladen – prøv den selv!

Så nemt er det at lave frikadeller i airfryeren – du vil aldrig gå tilbage!

Så nemt er det at lave frikadeller i airfryeren – du vil aldrig gå tilbage!

Bag som mormor: Den ultimative opskrift på valnød-marcipan-småkager, der hitter hver gang!

Bag som mormor: Den ultimative opskrift på valnød-marcipan-småkager, der hitter hver gang!

Er denne bondesuppe hemmeligheden bag efterårets bedste comfort food?

Er denne bondesuppe hemmeligheden bag efterårets bedste comfort food?

Seneste indlæg