Sæson: Vinter

Gløgg

Gløgg

  Når vintertiden og julen rammer, så falder temperaturerne. Så har man brug for lidt ekstra for at holde varmen,…

Læs mere
Carpaccio

Carpaccio

  Når det kommer til lækre forretter, så er carpaccio for mange et af de helt åbenlyse valg. Det er…

Læs mere
Bønnesalat

Bønnesalat

Har du brug for noget spændende tilbehør til aftensmaden? Så byder denne bønnesalat på en god, krydret smag i topklasse…

Læs mere
Æbleflæsk

Æbleflæsk

  En ægte mormorret, som helt klart har noget at byde på. Æbleflæsk har nemlig en fantastisk smag, med det…

Læs mere
Lakserilette

Lakserilette

  Lakserilette er en fremragende forret og appetizer, som er passende til selv den fineste fest. Det er særligt populært…

Læs mere
Tarteletter

Tarteletter

  Tarteletter er et fast indslag ved mange danske jule- og påskefrokoster, såvel som en fremragende forret ved enhver fin…

Læs mere
Tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges

  Tarteletter er en dansk klassiker, og de findes i mange afskygninger. Men for mange er den klassiske version helt…

Læs mere
Tarteletter med kylling

Tarteletter med kylling

  Når der er jule- eller påskefrokost, så er tarteletter et sikkert hit, og ofte en fast del af menuen….

Læs mere
Ribeye

Ribeye

  Når der er brug for et ekstra lækkert stykke kød, så er det altid værd at overveje en god…

Læs mere
Brun sovs

Brun sovs

  En brun sovs er en fantastisk sovs, eller sauce, som byder på traditionelle smage og en overraskende let tilberedning….

Læs mere

Seneste indlæg