Sæson: Efterår

Ceviche

Ceviche

  Ceviche er en ret, som byder på en helt speciel smagsoplevelse. Den er frisk og indbydende, og så gør…

Læs mere
Vaffeldej

Vaffeldej

  Når man har brug for noget lækkert på en grå efterårs- eller vinterdej, så kan en portion vafler være…

Læs mere
Ølkage

Ølkage

  Ølkagen er en ægte dansk klassiker. Der er tale om en fast og lækker kage, som byder på en…

Læs mere
Andelår i ovn

Andelår i ovn

  Når du har lyst til fjerkræ, som er fyldt med smag og som er mørt og saftigt, så er…

Læs mere
Bagt kartoffelmos

Bagt kartoffelmos

Kartofler fås i mange forskellige afskygninger, men denne er lidt speciel – for her moses de og bages, hvilket giver…

Læs mere
Dadelkugler

Dadelkugler

  Daddelkugler er fantastiske snacks, som byder på en uimodståelig sødme, som ikke bliver for meget – og så er…

Læs mere
Marengs

Marengs

Marengs er fantastiske, når man har brug for noget sødt og indbydende, som ikke bare er slik eller kager. De…

Læs mere
Franskbrød

Franskbrød

Et lunt, nybagt franskbrød på frokostbordet er nærmest umuligt at overgå. Det er blødt, og med en smule smør og…

Læs mere
Remoulade

Remoulade

  Remoulade er en vigtig del af den danske madkultur; uanset om det er til en hotdog, en fiskefilet eller…

Læs mere
Saltede mandler

Saltede mandler

  Saltede mandler byder på et lækkert og sprødt yde, og alligevel et blødt indre, som du kender fra mandlerne….

Læs mere

Seneste indlæg