Bacon i airfryer

Bacon i airfryer

 

bacon i airfryer

Bacon i skiver

Gastropia
Bacon kan bruges til et væld af forskellige retter; det er fremragende tilbehør til mange aftensmadsretter, men kan også være lækkert på en leverpostejsmad i dagligdagen. I airfryeren bliver det let at lave.

Udstyr

Tilb. tid 10 minutter
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 150 gram Bacon i skiver

Sådan gør du
 

  • Start med at tage baconskiverne ud af pakken og skil dem ad.
  • Læg dem nu i kurven i din airfryer og sæt den i gang på 200 grader.
  • Dit bacon er færdigt, når det er sprødt; det tager typisk omkring 10 minutter.
  • Server det nu sammen med aftensmaden, til brød, i en salat eller som en lækker snack.
Har du prøvet opskriften?Fortæl os hvad du synes!

Vores opskrift på bacon i airfryer

Bacon er utroligt alsidigt og kan indgå i en bred vifte af forskellige former for mad. Det kan vikles om forskellige slags kød, det kan kommes i alt fra simreretter til salater, og det kan bruges som tilbehør på et stykke brød med pålæg. Der er nærmest ingen grænser.

Der er derfor et væld af forskellige måder at tilberede bacon på, men hvis du ønsker baconskiver, som er perfekt sprøde, og som bliver lige perfekte hver gang, så vil vi faktisk anbefale dig at lave bacon i airfryeren.

Her får du nemlig et sprødt stykke bacon, som ikke bliver lidt for stegt eller brændt, som ofte kan være tilfældet på en pande – og så bliver det helt jævnt i stegningen. Og alt du skal gøre er nærmest bare at tænde for maskinen. Det er svært at slå.

LÆS OGSÅ  Bønnesalat

Vores opskrift på bacon i airfryer er derfor ganske simpel og ligetil; uanset om det skal bruges som tilbehør til aftensmaden, eller om du bare ønsker en skive bacon på din leverpostej, så er dette helt klart den letteste måde.

Hvad spiser man med bacon i airfryeren?

Som vi beskriver ovenfor, så kan den bruges til et væld af forskellige ting. Du kan snildt bruge et par skive bacon i en hjemmelavet burger eller som pynt på en gryderet; men du kan også knække dem i stykker og komme dem i en god salat; her giver de noget sprødt og saltet, som vil passe ind i mange salater.

Du kan naturligvis også bruge den på en rugbrødsmad – eller som tilbehør til den lune leverpostej til en julefrokost.

Mulighederne er ganske enkelt (nærmest) uendelige, og du får derfor rig mulighed for at bruge denne opskrift!

Relaterede indlæg

Her er den hemmelige opskrift på kanelsnegle som bageren laver dem – Alle elsker dem!

Her er den hemmelige opskrift på kanelsnegle som bageren laver dem – Alle elsker dem!

Sådan laver du pizza som italienerne: Her er de hemmelige tricks

Sådan laver du pizza som italienerne: Her er de hemmelige tricks

Æbletærten som mormor lavede den: Sådan får du den perfekte efterårssmag

Æbletærten som mormor lavede den: Sådan får du den perfekte efterårssmag

Den ultimative efterårsret: Mørbradgryden, der vil vinde hjertet hos hele familien!

Den ultimative efterårsret: Mørbradgryden, der vil vinde hjertet hos hele familien!

Seneste indlæg