Den perfekte opskrift: Wrap-pizza med hytteost, der vil forbløffe dine gæster!
Når sulten pludselig og overraskende tager fat i dig, må det gå hurtigt.
Nu er en hurtig opskrift nødvendig, så du hurtigt kan komme til kræfter igen. Vi præsenterer: en wrap-pizza med hytteost, tomater og æg, som du nemt kan tilberede med få ingredienser.
Lad os komme i gang!
Hurtig wrap-pizza med hytteost
Der er en stor chance for, at du allerede har alle ingredienserne til denne geniale wrap-pizza med hytteost, tomater og æg i dit skab og i dit køleskab. Det er almindelige produkter, som de fleste allerede har hjemme:
- En tortilla-wrap
- Tomater
- Hytteost (eller et alternativ)
- Revet ost
- Frisk spinat
- Æg
Du kan dog tilpasse listen efter behov. De vigtigste ingredienser er wrap’en og æggene. For alle de andre har du lidt spillerum.
Læg tortillaen i en rund bageform, så kanten også er dækket. Slå nu tre æg ud over og tilsæt hytteosten. Rør æggene og osten sammen direkte på wrap’en.
Derefter skal du vaske en tomat og skære den i små tern. Fordel grøntsagsternene over æggeblandingen og drys derefter den revne ost over.
Det var det: Efter ti minutter er dit arbejde gjort. Sæt bageformen ind i ovnen og vent yderligere 20 minutter, indtil wrap-pizzaen med hytteost, tomater og æg er færdigbagt.
Wrap-pizza med hytteost
Udstyr
- Tærteform
Ingredienser
- 1 stk Tortilla wrap
- Hytteost
- 3 stk Æg
- 50 gram Ost
- Frisk spinat
- 1 stk Tomat
Sådan gør du
- Sæt gerne ovnen i gang med at forvarme op til 200 grader.
- Start med at lægge din tortilla wrap i en tærteform eller lignende.
- Forbered tomaterne ved at vaske dem og skære dem i små stykker. Vask også spinaten.
- Slå dine æg ud i en skål og kom hytteosten deri også. Pisk det hele grundigt, så det blandes godt.
- Kom nu æggeblandingen på wrappen og fordel efterfølgende spinatblade og tomater derpå også, og drys osten ud på toppen.
- Sæt formen i ovnen og lade den bage i 20 minutter.
- Herefter er din wrap-pizza med hytteost klar til servering.