Bagt kartoffel i airfryer

Bagt kartoffel i airfryer

 

Bagt kartoffel i airfryer

Bagt kartoffel i airfryer

Gastropia
En bagt kartoffel i airfryeren er en nem måde at tilberede noget af det bedste tilbehør til maden. Du får en god, kartoffelsmag og en lækker konsistens.

Udstyr

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 45 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 4 stk Bagekartoffel

Sådan gør du
 

  • Start med at forberede kartoflerne ved at rens dem grundigt og skrubbe eventuelt jord eller skidt af.
  • Pak hver bagekartoffel individuelt ind i sølvpapir og læg dem i airfryeren.
  • Tænd airfryeren på 190 grader.
  • Efter 40 - 45 minutter bør de være færdige; stik en gaffel eller nål i for at teste om de er helt færdigbagte.
  • Bagekartoflerne er nu klar til servering.
Har du prøvet opskriften?Fortæl os hvad du synes!

Vores opskrift på bagt kartoffel i airfryer

En bagt kartoffel i airfryeren er nok den absolut nemmeste måde at tilberede den bagte kartoffel på. Det nemlig let at lægge dem deri, du skal ikke vente på, at den forvarmer – og tilberedelsen? Den bliver helt perfekt hver gang!

En bagt kartoffel er et fantastisk tilbehør til de fleste retter. For mange er den særlig populær om sommeren, hvor den går godt sammen med grillmaden, men om vinteren er den også helt perfekt, fordi den varmer godt, og den passer perfekt ind i et lidt tungere måltid.

Vores opskrift på en bagt kartoffel i airfryer holder sig helt simpelt; vi fokuserer udelukkende på kartoflen, fordi vi ved, at der er mange forskellige meninger om, hvad man skal komme i. Vi ser det som en af de absolut bedste måder at tilberede dem på, og som du kan se i vores opskrift, så kan det næsten ikke blive nemmere.

LÆS OGSÅ  Ølkage

Hvad spiser man sammen med en bagt kartoffel i airfryer?

En bagt kartoffel i airfryer går sammen med langt de fleste kødretter, hvor du ellers kunne bruge andre kartofler. For mange er en bagt kartoffel lidt finere og lidt mere speciel, og ikke noget man sådan helt får i den almindelige hverdag – og det er jo en skam, for de smager fantastisk og er lette at lave.

Til kartoflen er der mange meninger om, hvad man kan spise. De mest almindelige er:

  • Hvidløgssmør
  • Creme fraiche
  • Dressing

De har alle deres forskellige smage, og det er op til dig at vurdere hvilken smag, der passer dig bedst. Du kan naturligvis også prøve dig frem med andre muligheder, hvis du ønsker; en god sovs kan f.eks. være et spændende valg, og det kan give en unik smagsprofil.

Relaterede indlæg

Her er den hemmelige opskrift på kanelsnegle som bageren laver dem – Alle elsker dem!

Her er den hemmelige opskrift på kanelsnegle som bageren laver dem – Alle elsker dem!

Sådan laver du pizza som italienerne: Her er de hemmelige tricks

Sådan laver du pizza som italienerne: Her er de hemmelige tricks

Æbletærten som mormor lavede den: Sådan får du den perfekte efterårssmag

Æbletærten som mormor lavede den: Sådan får du den perfekte efterårssmag

Den ultimative efterårsret: Mørbradgryden, der vil vinde hjertet hos hele familien!

Den ultimative efterårsret: Mørbradgryden, der vil vinde hjertet hos hele familien!

Seneste indlæg