Flæskesvær i airfryer
Flæskesvær i airfryer
Udstyr
Ingredienser
- Rygsvær
- Salt
Sådan gør du
- Start med at forberede rygsværene ved at vende dem i salt; det hjælper med at gøre dem sprødere.
- Læg sværene i airfryeren og tænd den på 200 grader.
- Efter 10 - 12 minutter vil dine svær være perfekt sprøde, og de er herefter klar til servering.
Vores opskrift på flæskesvær i airfryer
Flæskesvær er noget, de fleste enten forbinder med en flæske- eller ribbensteg, og for mange er de et lækker tilbehør til maden, hvor deres salte smag og sprødhed er helt perfekt. Men de behøver ikke udelukkende være noget, som indgår som en del af en større ret – de kan faktisk fås for sig selv også.
Du kan naturligvis få dem ved at skære dem fra et stykke kød, som du alligevel skal tilberede. Men du kan faktisk også købe dem ved slagteren, hvis du skulle have lyst til en lidt anderledes form for snack. Og det er ikke så mærkeligt – for de smager jo fantastisk.
Det er desuden enormt nemt at lave flæskesvær i airfryeren; den er den ideelle køkkenmaskine, når du gerne vil have noget, der er sprødt. Derudover er det ofte meget sværere at brænde noget på i airfryeren i forhold til ovnen, og derfor kan vi ikke anbefale den højt nok, når du gerne vil lave perfekte flæskesvær.
Vores opskrift på flæskesvær i airfryer holder det hele simpelt – for der er jo reelt set ikke mere til opskriften. Vi vender dem i salt, fordi det hjælper med at trække væske ud, og det gør sværdene ekstra sprøde, mens det også giver en lidt saltet smag.
I princippet kan du godt krydre dem med krydderi sammen med salt, og det vil give et lidt anderledes smagselement, som kan vise sig at passe helt perfekt dertil.
Ønsker du at lave hele stegen, og ikke kun flæskesværene? Så tjek vores opskrifter på flæskesteg i airfryer og ribbensteg i airfryer i stedet.