Hamburgerryg i airfryer

Hamburgerryg i airfryer

 

Hamburgerryg i airfryer

Hamburgerryg i airfryer

Gastropia
En hamburgerryg i airfryer er en let og ligetil måde at lave noget lækkert. Den er perfekt til aftensmaden i hverdagen, men også til festlige lejligheder og de dage, hvor man har gæster på besøg.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 55 minutter
Samlet tid 1 time 5 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1000 gram Hamburgerryg
  • 2 spsk Sød Sennep
  • 3 spsk Brun farin

Sådan gør du
 

  • Start med at forberede hamburryggen; er der snor eller net om, så skæres dette fra.
  • Pak din hamburgerryg ind i staniol, så den er dækket til.
  • Læg den nu i airfryeren, og lad den køre på 175 grader i 45 minutter.
  • Mens hamburgerryggen er i airfryeren kan du forberede marinaden ved at blande brun farin og sennep sammen.
  • Når de 45 minutter er gået, så åbner du staniolen og smører eller pensler marinaden på hamburgerrygen.
  • Herefter lader du den køre ved 175 grader i yderligere 10 minutter, så marinaden kan sætte sig.
  • Når du tager den ud, så tjek kernetemperaturen; den skal være på 60 grader - er den ikke helt det, så giv den et par minutter mere.
  • Lad hamburgerrygen hvile i ca. 5 - 10 minutter.
  • Skær hamburgerrygen og ud server med dit foretrukne tilbehør.
Har du prøvet opskriften?Fortæl os hvad du synes!

Vores opskrift på hamburgerryg i airfryer

En hamburgerryg er lækker, når den er lavet korrekt; men de fleste af os har nok prøvet, at den enten er blevet lidt tør, eller lidt kedelig i smagen. Det er der heldigvis råd for med denne opskrift. Her bliver den nemlig lækker og saftig, og så får den noget mere smag, takket være den simple marinade.

LÆS OGSÅ  Roastbeef

Og så er den jo også enormt let at lave.

Airfryeren er nemlig perfekt, når man gerne vil gøre madlavningen lidt lettere – både i dagligdagen, men også til særlige lejligheder. Selvom den overordnet fungerer som en varmluftsovn, så giver den bedre cirkulation af varmen, og det giver ofte et bedre resultat; og det er noget, man sagtens kan man mærke med en hamburgerryg i airfyreren, hvor den netop ikke bliver tør eller kedelig.

Vores opskrift gør det netop også let hele vejen rundt; i sig selv bliver det let at lave hamburgerryg i airfryer, men vi laver også en simple marinade til glasering. Men selvom den er simpel, med kun to ingredienser, så giver den alligevel en god og tydelig smag, samt en lækker karamellisering af hamburgerryggens ydre. Det giver noget helt særligt i både smag og tekstur.

Hvad spiser man til hamburgerryg i airfryer?

Hvis man ønsker at være traditionel, så går den godt sammen med kogte kartofler og en god sauce. Det er som sagt den mest traditionelle måde at spise den, men du kan jo godt være lidt kreativ. Måske kan du vælge en anden type kartofler, såsom ovnbagte kartofler, eller måske med noget helt andet.

Det er også normalt at spise sennep til din hamburgerryg; i airfryeren bliver den godt nok marineret med en sennep-og-farin blanding, men derfor kan du godt vælge at give den lidt ekstra bid med f.eks. en skefuld dijon eller lignende.

Relaterede indlæg

Her er den hemmelige opskrift på kanelsnegle som bageren laver dem – Alle elsker dem!

Her er den hemmelige opskrift på kanelsnegle som bageren laver dem – Alle elsker dem!

Sådan laver du pizza som italienerne: Her er de hemmelige tricks

Sådan laver du pizza som italienerne: Her er de hemmelige tricks

Æbletærten som mormor lavede den: Sådan får du den perfekte efterårssmag

Æbletærten som mormor lavede den: Sådan får du den perfekte efterårssmag

Den ultimative efterårsret: Mørbradgryden, der vil vinde hjertet hos hele familien!

Den ultimative efterårsret: Mørbradgryden, der vil vinde hjertet hos hele familien!

Seneste indlæg