Karrysalat med æble
Karrysalat med æble
Ingredienser
- 40 gram Syltede agurker
- 80 gram Creme fraiche
- 80 gram Mayonnaise
- 2 tsk Karry
- 2 stk Hårdkogt æg
- 0.5 stk Æble
- 0.5 bundt Purløg
- Salt
- Peber
- 0.5 tsk flormelis
Sådan gør du
- Find en skål frem og tilsæt karry, flormelis og creme fraiche. Rør det godt sammen.
- Find herefter et skærebræt og kniv frem. Hak agurker og purløg fint. Tilsæt herefter i dressingen og rør rundt igen.
- Tag nu dine æg og dit æble og hak i små tern. Tilsæt dressingen og rør rundt igen.
- Slut af med at smage til med salt og peber. Karrysalaten er nu færdig.
Opskrift på karrysalat med æble
Karrysalat med æble er et spændende twist på en af de helt store klassikere, som går perfekt til mange forskellige retter. De fleste kender den nok fra silden til jule- og påskefrokoster, men den er faktisk fantastisk på mange forskellige slags pålæg, hvor den giver en helt særlig smagsoplevelse.
Vores variant med æbler giver den lidt ekstra friskhed. De sprøde æblestykker er nemlig med til at give lidt ekstra bid, mens det friske element, som æblet bringer, kan gøre meget for en ellers lidt dæmpet karrysalat. Det kan være et perfekt element, hvis bordets retter er i den lidt tungere ende.
Karrysalat med æble passer sammen med både de kolde og varme retter, og der er ingen tvivl om, at den vil blive det helt store hit til den næste påskefrokost.