Karrysild
Karrysild
Ingredienser
- 0.5 stk Løg
- 0.5 stk Æble
- 50 gram Mayonnaise
- 100 gram Creme Fraiche
- 2 tsk Karry
- 1 tsk Kapers
- Salt
- Peber
- 250 gram Sild
- 0.1 bundt Frisk dild
Sådan gør du
- Find skærebræt og kniv frem. Hak æble og løg i små tern.
- Find en skål frem, tilsæt mayonnaise, creme fraiche, karry og kapers. Bland løg og æble i og rør herefter rundt.
- Åben dine sild og hæld væden fra. Er silden ikke skåret til, så skal den skæres til små hapsere.
- Tilsæt dine sild i din karrydressing og få dem blandet godt ned i.
- Lad dine sild stå og trække smag, smid evt. lidt husholdningsfilm over og sæt i køleskabet.
- Anret i en flot skål og top med frisk dild og løg inden servering.
Opskrift på karrysild
Karrysild smager fantastisk og er en tradition på mange danske frokostborde. Både til hverdag, men især til påske eller jul til de årlige jule- og påskefrokoster. Med vores opskrift får du en lækker karrysild der er vendt i en cremet karrydressing med løg, æble og karry. Det giver en god frisk smag til silden, samtidig med lidt knas fra æblerne.
Det tager kun cirka 20 minutter at lave lækre hjemmelavede karrysild, og hvis du spørger os, så er de altså bare bedre end dem du køber. Dog forstår vi også godt, hvis du står midt i forberedelserne til en påskefrokost eller julefrokost og ender med at købe den færdige af slagsen. Men har du muligheden, så bør du prøve denne lækre opskrift af.
Sild med karrydressing
Hvordan man foretrækker at spise sild, det er forskelligt fra person til person. Nogle foretrækker dem uden dressing, hvor andre foretrækker med dild eller med karry, som du har opskriften på her på siden. Vi elsker karrysild, fordi vi synes det giver en god smag til silden. Specielt hvis du laver din karrydressing på forhånd og lader silden trække natten over. Det giver blot endnu mere smag, og lader det trække godt ind i fisken.