Karrysild

Karrysild

 

karrysild

Karrysild

Gastropia
Lækker opskrift på marinerede sild vendt i karrydressing med løg, karry og æble. Perfekt til jule- og påskefrokosten.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 4

Ingredienser
  

  • 0.5 stk Løg
  • 0.5 stk Æble
  • 50 gram Mayonnaise
  • 100 gram Creme Fraiche
  • 2 tsk Karry
  • 1 tsk Kapers
  • Salt
  • Peber
  • 250 gram Sild
  • 0.1 bundt Frisk dild

Sådan gør du
 

  • Find skærebræt og kniv frem. Hak æble og løg i små tern.
  • Find en skål frem, tilsæt mayonnaise, creme fraiche, karry og kapers. Bland løg og æble i og rør herefter rundt.
  • Åben dine sild og hæld væden fra. Er silden ikke skåret til, så skal den skæres til små hapsere.
  • Tilsæt dine sild i din karrydressing og få dem blandet godt ned i.
  • Lad dine sild stå og trække smag, smid evt. lidt husholdningsfilm over og sæt i køleskabet.
  • Anret i en flot skål og top med frisk dild og løg inden servering.
Har du prøvet opskriften?Fortæl os hvad du synes!

Opskrift på karrysild

Karrysild smager fantastisk og er en tradition på mange danske frokostborde. Både til hverdag, men især til påske eller jul til de årlige jule- og påskefrokoster. Med vores opskrift får du en lækker karrysild der er vendt i en cremet karrydressing med løg, æble og karry. Det giver en god frisk smag til silden, samtidig med lidt knas fra æblerne.

Det tager kun cirka 20 minutter at lave lækre hjemmelavede karrysild, og hvis du spørger os, så er de altså bare bedre end dem du køber. Dog forstår vi også godt, hvis du står midt i forberedelserne til en påskefrokost eller julefrokost og ender med at købe den færdige af slagsen. Men har du muligheden, så bør du prøve denne lækre opskrift af.

LÆS OGSÅ  Hjemmelavet is

Sild med karrydressing

Hvordan man foretrækker at spise sild, det er forskelligt fra person til person. Nogle foretrækker dem uden dressing, hvor andre foretrækker med dild eller med karry, som du har opskriften på her på siden. Vi elsker karrysild, fordi vi synes det giver en god smag til silden. Specielt hvis du laver din karrydressing på forhånd og lader silden trække natten over. Det giver blot endnu mere smag, og lader det trække godt ind i fisken.

Relaterede indlæg

Her er den hemmelige opskrift på kanelsnegle som bageren laver dem – Alle elsker dem!

Her er den hemmelige opskrift på kanelsnegle som bageren laver dem – Alle elsker dem!

Sådan laver du pizza som italienerne: Her er de hemmelige tricks

Sådan laver du pizza som italienerne: Her er de hemmelige tricks

Æbletærten som mormor lavede den: Sådan får du den perfekte efterårssmag

Æbletærten som mormor lavede den: Sådan får du den perfekte efterårssmag

Den ultimative efterårsret: Mørbradgryden, der vil vinde hjertet hos hele familien!

Den ultimative efterårsret: Mørbradgryden, der vil vinde hjertet hos hele familien!

Seneste indlæg