Kyllingevinger i airfryer
Kyllingevinger i airfryer
Udstyr
Ingredienser
- 750 gram Kyllingevinger
Sådan gør du
- Læg kyllingevingerne direkte i airfryeren; de skal ikke tø op først.
- Sæt airfryeren i gang på 200 grader.
- De skal tilberede i 25 minutter; vi anbefaler, at du ryster airfryerens kurv undervejs.
- Dine kyllingevinger er nu klar til servering.
Vores opskrift på kyllingevinger i airfryer
Kyllingevinger er en del af de amerikanske BBQ-køkken, og det er i særdeleshed en ret, som har vundet plads i manges hjerter. De lækre små kyllingestykker er nemlig fyldt med god smag, ofte gennem en barbecue-marinade, og så er de lige til at spise med fingrene – de er nærmest som små kyllingelår.
Der har været mange forskellige måder at tilberede dem på gennem tiden, og du har måske aldrig fået dem til at ramme helt plet; det kan du heldigvis med en airfryer, hvor de bliver perfekt tilberedt hver eneste gang, takket være airfryerens fremragende luftcirkulation.
I vores opskrift på kyllingevinger i airfryer tager vi udgangspunkt i de frosne kyllingevinger, man kan køber i supermarkederne. Det er en let løsning, når man lige står og mangler en nem aftensmad, men det er også en klassiker, hvis du mangler noget godt snackfood – f.eks. til en filmaften, eller naturligvis til den store Superbowl aften, hvor amerikanske delikatesser jo hører til.
Disse kyllingevinger er typisk marinerede i forvejen, så det behøver du ikke tænke på her – det er derfor, at vi blot fokuserer på tilberedningen i denne opskrift.
Som aftensmad kan kyllingevinger i airfryer generelt serveres med de fleste former for tilbehør, men der kan let laves et argument for, at pommes frites er det perfekte valg; så får du nemlig fingermad i hele måltidet, og det kan gøre tingene lidt lettere.