Saltmandler i airfryer
Saltmandler i airfryer
Udstyr
Ingredienser
- 200 gram Mandler
- 2 dl Vand
- 4 spsk Groft salt
Sådan gør du
- Start med at koge noget vand, gerne i en elkedel.
- Hæld vandet i en skål sammen med salt, og rør lidt rundt i det, så saltet bliver opløst.
- Læg mandlerne i vandet, og lad dem ligge i blød i 20 minutter.
- Når tiden er gået, så hælder du vandet fra, og kom derefter saltmandlerne i din airfryer.
- Tænd den på 160 grader-
- Efter ca. 10 - 12 minutter er mine saltmandler færdige og klar til servering.
Vores opskrift på saltmandler
Saltmandler er lette at lave, og så smager de så godt, at de bliver det helt store hit ved enhver lejlighed. Uanset om du bare skal lave dem til hverdagen, eller om de skal være et spændende tilbehør til din næste fest, så er saltmandler i airfryer den helt perfekte løsning.
Derudover er de jo faktisk også nærmest sunde. Mandler indeholder en masse gode ting, blandt andet de umættede fedtsyrer, som er gode for hjertet, såvel som vitaminer, proteiner og meget andet. Der er derfor tale om en ret sund form for snack – og det lyder jo næsten for godt til at være sandt.
Vores opskrift på saltmandler i airfryer holder sig til det basale, da de blot indeholder salt og mandler, som giver dem en enormt god smag. Ved at ligge i vandet suger de nemlig salt til sig, hvorefter en tur i airfryeren giver dem et sprødt ydre, så det hele bare spiller.
Du kan naturligvis godt give dem lidt andet krydderi også, hvis du føler, at der skal lidt mere tid. Du skal blot vende mandlerne i krydderi efter de er taget op fra vandet, inden de kommer i airfryeren. Så vil krydderierne nemlig sidde fast på de fugtige mandler; på denne måde kan du vælge den smagsretning, du ønsker.
Hvad bruger man saltmandler i airfryer til?
Når man laver en god gang saltmandler i airfryer, så kan der være flere forskellige ting, man kan bruge dem til. De er i sig selv en fremragende snack, som sagtens kan serveres til en god film, eller til din næste fest. Her bliver de absolut en favorit.
Men de er faktisk også gode i en salat, hvor de tilføjer et nyt og spændende smagselement med deres salte smag, og det kan være et perfekt komplement til mange søde salater. Derudover giver de også noget sprødhed, som tit kan mangle i mange former for salat.