Kikærter i airfryer

Kikærter i airfryer

 

Kikærter i airfryer

Kikærter i airfryer

Gastropia
Hvis du har brug for en lækker, sprød snack, som samtidig også er forholdsvis sund, så er disse kikærter i airfryer lige noget for dig. De er sprøde, fyldt med smag, og så er de lette at lave.

Udstyr

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 dåse Kikærter
  • 2 tsk Hvidløgspulver
  • 2 tsk Paprika
  • 2 spsk Olivenolie
  • Salt

Sådan gør du
 

  • Start med at dræne kikærterne; det er lettest at gøre ved at hælde dem i en si. Skyld dem herefter grundigt og lad dem dryppe af i nogle minutter.
  • I en skål blander du olie, hvidløgspulver, paprika og salt.
  • Kom kikærterne i skålen og vend dem grundigt, så de bliver godt dækket af olien.
  • Kom kikærterne i airfryerens kurv og sæt den i gang på 180 grader. Ryst kurven med jævne mellemrum.
  • Efter 20 minutter bør kikærterne være færdige og klar til servering.
Har du prøvet opskriften?Fortæl os hvad du synes!

Vores opskrift på kikærter i airfryer

Der er mange forskellige snacks, som man sagtens kan lave derhjemme. Et af de letteste er dog disse kikærter i airfryer – og så smager de jo absolut fantastisk også. Efter en tur i airfryeren får de nemlig et sprødt ydre, mens de med en smule krydderi kan ramme den helt perfekte smag.

Airfryeren er perfekt til dette, fordi den cirkulerer luften rundt om kikærterne. Det sørger for, at de bliver godt sprøde hele vejen rundt, specielt når du lige ryster kurven en gang eller to undervejs. Derfor bliver de fremragende som snacks, og så kræver det så lidt arbejde.

LÆS OGSÅ  Franskbrød

I vores opskrift på kikærter i airfryer sørger vi for at give dem en krydderblanding bestående af salt, paprika og hvidløgspulver. Det er en god kombination, som giver nogle lidt forskellige retninger i smagen, som faktisk komplementerer hinanden perfekt.

Vi krydrer dem ved hjælp af en olieblanding, og det er der en årsag til. Olien hjælper nemlig med at riste kikærterne, så de får den ønskede sprødhed på ydersiden, helt uden at de bliver hårde eller brændte, men også uden at de bliver tørre indeni – og det er præcis sådan, de skal tilberedes.

Relaterede indlæg

Er denne bondesuppe hemmeligheden bag efterårets bedste comfort food?

Er denne bondesuppe hemmeligheden bag efterårets bedste comfort food?

Her er den hemmelige opskrift på kanelsnegle som bageren laver dem – Alle elsker dem!

Her er den hemmelige opskrift på kanelsnegle som bageren laver dem – Alle elsker dem!

Sådan laver du pizza som italienerne: Her er de hemmelige tricks

Sådan laver du pizza som italienerne: Her er de hemmelige tricks

Æbletærten som mormor lavede den: Sådan får du den perfekte efterårssmag

Æbletærten som mormor lavede den: Sådan får du den perfekte efterårssmag

Seneste indlæg